Reviseren van startmotoren

Wij zijn gespecialiseerd in het reviseren van de startmotor, dit doen we met behulp van geavanceerde machines. Wanneer de startmotor niet gereviseerd kan worden,  of wanneer de kosten te hoog zullen zijn, kunnen wij je ook voorzien van een nieuwe, deze hebben wij voor alle merken auto’s voorradig.

Startmotor

Om een auto te starten (de motor in beweging te krijgen) is een grote hoeveelheid energie nodig, wanneer deze eenmaal draait is er veel minder energie nodig om deze te laten draaien.

Om het bovenstaande proces in gang te brengen, zijn onze auto’s voorzien van een startmotor. Deze startmotor is een kleine speciale elektrische motor. In de volksmond noemen we de startmotor ook wel een starter.

Wanneer de startmotor defect is zal de auto niet kunnen starten,  je kunt dan een tikkend geluid geluid onder de motorkap horen. De motor slaat niet aan maar je hebt wel stroom.

Dit tikken komt omdat de startmotor teveel weerstand geeft of niet meer door verbindt

Kenteken-Check

Aan de hand van je kenteken kunnen wij achterhalen welke Startmotor in de auto zit. Mochten we hier niet uit kunnen komen, dan nemen we vanzelfsprekend contact met je op.

Meer weten over revisie? Kom dan langs in onze werkplaats!